תפוח מסוכר | שרה ליבא לוקמן

כאחת שאוהבת גיוונים חשבתי על משהו מיוחד לכבוד ראש השנה.
משהו שישאיר לנו טעם מתוק לשנה החדשה.
ואז עלה בדעתי לגוון את התפוח בדבש המוכר והאהוב שאנו אוכלים כל שנה,
לתפוח אדום מבריק ומתוק!

img_0304

אז קדימה ל-עבודה!

החומרים הדרושים הם:

משטח עבודה או נייר אפיה.

מדחום סוכריות.

כף עץ.

200 גרם גלוקוזה.

2 כוסות סוכר.

חצי כוס מים.

טיפה צבע מאכל אדום.

סוכריות לקישוט- בכל צבע שתבחרו.

img_02412

חמשה תפוחי גרנד וחמשה מקלות קייק פופס.

img_02451

מוציאים את עוקץ התפוח ומכניסים במקומו את המקל.

img_02831

נעביר את כל המרכיבים לסיר, מלבד הסוכריות לקישוט.

img_0288

נכניס את המדחום סוכריות לתוך הסיר, נכסה את הסיר ונדליק על אש גבוהה.

img_02932

כאשר המדחום מורה על חום של  310F, נסיר מן האש.

img_02901

לוקחים תפוח וטובלים אותו בסוכר בעודו חם.

img_0295

 img_02971

טובלים מיד בסוכריות, ושמים על משטח לייבוש.

img_0300

img_0301

אפשר לקשט בסרטים לבחירתכם.

img_0304

שיהיה לכולן שנה טובה ו-מ-ת-ו-ק-ה!!!

11 מחשבות על “תפוח מסוכר | שרה ליבא לוקמן

נשמח לתגובתך! תגובתך תפורסם לאחר אישור המערכת. תודה!

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s